Blog

Het Holland Festival team aan het woord: Micha Zaat, PR stagiaire

Door: Holland Festival

17.6.2020

Micha ZaatEen stage lopen bij het Holland Festival had ik me inderdaad eigenlijk wel wat anders voorgesteld. Maar ik ben niet getreurd, want deze ervaring is een unieke. In een wereld waar toch steeds meer zich online afspeelt is dit online festival wat dat betreft een goede oefening, en dat is nou net waar een stage voor bedoeld is. Desalniettemin hoop ik met hart en ziel dat dit een eenmalige oefening is. Want wat mis ik live muziek en theater! Ik ben trots op het Holland Festival team dat we in tijden als deze toch nog wat kunnen vertonen aan het publiek.

Ook ben ik dankbaar voor de kansen die ik krijg, in de eerste plaats natuurlijk dat ik m’n stage gewoon kan afronden (scheelt toch weer een half jaar studiegeld ;) ) maar ook de nieuwe contacten die ik op doe door het werk. Al met al, niet wat ik had verwacht, maar daardoor zeker niet minder leerzaam!

HF BLOG