Hotels in Amsterdam

Tijdens het Holland Festival kunt u overnachten in tal van Amsterdamse hotels.
Dit zijn onze partner-hotels:
 Hotel Casa

Hotel Casa Amsterdam

Hotel Casa Amsterdam is een perfect hotel tijdens je verblijf in Amsterdam. Dankzij de unieke locatie nabij het Amstel Station in het oostelijke deel van Amsterdam ligt de hele stad aan jouw voeten. Hotel Casa Amsterdam is het eerste en tot nu toe enige 3* superior hotel in Amsterdam met een bijzonder horeca- en retail concept genaamd East57. Een innovatieve combinatie van koffiebar, deli/winkel, restaurant én wijnbar die zich kenmerkt door een lokale en levendige sfeer. 

Gebruik de code HF2019 en ontvang 10% korting op je overnachting.

Boek uw kamer


 Lloyd Hotel

Lloyd Hotel & Culturele Ambassade


Lloyd is een onconventioneel hotel. Wij geloven dat verrassende elementen voor onvergetelijke momenten zorgen. Het iconische gebouw biedt ruime kamers in alle soorten en maten en letterlijk elke kamer is anders. Iedereen is welkom, want in het Lloyd mag je jezelf zijn.

Met de promocode HF2019 kunt u een kamer met korting reserveren via de website.

Boek uw kamer WestCordHotel_300x200 WestCord Art Hotel

Home is where the art is… Als u tijdens Holland Festival / aus LICHT op zoek bent naar een bijzonder hotel, dan bent u bij WestCord Art Hotel Amsterdam aan het juiste adres. Art Hotel Amsterdam is gelegen aan het Westerpark en is zeer goed te bereiken. Kom tot rust in de luxe  3-of 4-sterren designkamers en geniet van een drankje of hapje in de gezellige Art Brasserie. 


Boek nu online uw kamer en ontvang 10% korting. 

Boek uw kamer