last-minute studentenpas

Voor € 6 naar voorstellingen met de last-minute studentenpas

Speciaal voor alle studenten van kunstopleidingen is er de gratis last-minute studentenpas.

 

Hoe werkt het?

Je kan voor maar € 6 naar voorstellingen waar nog tickets voor beschikbaar zijn. Koop je ticket vanaf 30 minuten voor aanvang bij de kassa van het theater van de betreffende voorstelling. Dit riante aanbod geldt voor bijna alle voorstellingen*. Wel moet je altijd je collegekaart en je last-minute studentenpas meenemen naar de voorstelling en bij de toegangscontrole tonen. Zonder collegekaart is je pas niet geldig.

 

Hoe vraag ik een last-minute studentenpas aan?

Stuur een mail naar [email protected], en vermeld je voor- en achternaam, opleiding, onderwijsinstantie, studentnummer en adres. Vraag je de pas voor 20 mei aan, dan krijg je hem zelfs thuisgestuurd! Anders ligt de pas voor je klaar bij Internationaal Theater Amsterdam. Heb je vragen, mail ons dan of vraag bij het secretariaat van jouw opleiding voor meer informatie.

 

Wil je gegarandeerd zijn van een plekje voor een bepaalde Holland Festivalvoorstelling? Koop dan vooraf een ticket met studentenkorting tot ruim 70%.

 

*N.B. De lastminute-regeling geldt niet voor aus LICHT, De zes Brandenburgse Concerten en de voorstellingen van De Nationale Opera, Het Nationale Ballet, ITA Ensemble en Eye Filmmuseum.