Kaartverkoop

TERUGGAVE TICKETS HOLLAND FESTIVAL 2020

Indien nu tickets heeft gekocht voor het afgelaste Holland Festival 2020 heeft u de keuze uit drie mogelijkheden

1. u doneert het bedrag van de tickets aan het Holland Festival,
2. u kunt het bedrag teruggestort krijgen,
3. u kunt de aangekochte tickets omzetten in vouchers voor 2021.

Wat moet u doen?
- log in op uw account,
- selecteer de pagina ‘Tickets teruggeven’,
- u kunt vervolgens per ticket aangeven van welke bovenstaande mogelijkheden u gebruik wilt maken.

Waar wordt uw donatie voor gebruikt
Met uw donatie steunt u het Holland Festival. Wij gebruiken uw donatie onder meer voor de voortzetting van ons fair practice-beleid. Het festival kan hiermee coproductiebijdragen betalen volgens de oorspronkelijke afspraak; alle kunstenaars, gezelschappen en ensembles compenseren; freelancers betalen en een deel van de zaalhuur aan de theaters vergoeden. Meer informatie over doneren aan het Holland Festival en de fiscale voordelen die daarbij horen, vindt u hier

Vragen?
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u deze mailen naar [email protected].
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

HOLLAND FESTIVAL TICKETSERVICE

Website
Het snelst bestelt u kaarten via het programma op deze website (voor online-programma 2.0-2.0 alleen van toepassing voor Longplayer)
U kunt uw bestelling als e-ticket ontvangen of de tickets thuisgestuurd krijgen. 

Telefonisch
020-523 77 87
Bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 13.00 – 18.00 uur. 

Festivalkassa
Internationaal Theater Amsterdam, Leidseplein 26
Open van maandag t/m zaterdag van 13.00 – 18.00 uur. 

Ticketingkosten
Alle vermelde prijzen zijn inclusief ticketingkosten. 

Kortingen

Vriend van het Holland Festival
Als Vriend van het Holland Festival steunt u niet alleen het Holland Festival financieel, maar komt u ook in aanmerking voor tal van voordelen. Zo krijgt u voorrang bij de kaartverkoop, korting op entreeprijzen (uitsluitend via Holland Festival Ticketservice) en wordt u uitgenodigd voor exclusieve bijeenkomsten.
meer informatie en aanmelden
informatie online kaarten bestellen voor Vrienden

HF Young
HF Young wil personen tot en met 39 jaar met interesse in theater, opera, muziek en dans meer bij het Holland Festival betrekken. Leden van HF Young krijgen korting op een aantal  geselecteerde voorstellingen (zolang de voorraad strekt). Voor iedereen die via HF Young de voorstelling bezoekt, is er na afloop een borrel. Kaarten voor HF Young zijn uitsluitend verkrijgbaar via Holland Festival Ticketservice.
meer informatie

CJP / studenten
Studenten en houders van een CJP-pas bezoeken het Holland Festival voor € 19,  € 15 of € 10. Dit riante aanbod geldt voor bijna alle voorstellingen*. Wel moet je altijd je CJP-pas of studentenkaart meenemen naar de voorstelling en bij de toegangscontrole tonen. Zonder CJP-pas of studentenkaart is je kaart niet geldig, en moet je aan de kassa bijbetalen of een nieuw kaartje kopen.

Kunstvakstudenten
Je kan voor maar €6,- naar voorstellingen waar nog tickets voor beschikbaar zijn. Koop je ticket vanaf 30 minuten voor aanvang bij de kassa van het theater van de betreffende voorstelling. Dit riante aanbod geldt voor bijna alle voorstellingen*. Wel moet je altijd je studentenkaart en je lastminute-pas meenemen naar de voorstelling en bij de toegangscontrole tonen. Zonder studentenkaart is je pas niet geldig.
meer informatie en pas aanvragen

Last minute aanbiedingen
Op sommige festivaldagen biedt het Holland Festival u toegangskaarten aan tegen een voordelig tarief. U ontvangt 's middags een e-mail, waarmee u diezelfde avond aan de kassa van het desbetreffende theater met korting kaartjes kunt kopen. U kunt zich aanmelden via het scherm rechtsboven deze pagina.


* Uitzonderingen: voor producties van De Nationale Opera, Het Nationale Ballet en ITA Ensemble gelden aparte CJP- en studentenprijzen.