Kaartverkoop

HOLLAND FESTIVAL TICKETSERVICE

Website
Het snelst bestelt u kaarten via het programma op deze website 
U ontvangt uw bestelling als e-ticket.  

Telefonisch
020-523 77 87
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 14.00 – 18.00 uur.
Op feestdagen gesloten.

Ticketingkosten
Alle vermelde prijzen zijn inclusief ticketingkosten. 

Kortingen

Vriend van het Holland Festival
Als Vriend van het Holland Festival steunt u niet alleen het Holland Festival financieel, maar komt u ook in aanmerking voor tal van voordelen. Zo krijgt u voorrang bij de kaartverkoop, korting op entreeprijzen (uitsluitend via Holland Festival Ticketservice) en wordt u uitgenodigd voor exclusieve bijeenkomsten.
meer informatie en aanmelden
informatie online kaarten bestellen voor Vrienden

HF Young
HF Young wil personen tot en met 39 jaar met interesse in theater, opera, muziek en dans meer bij het Holland Festival betrekken. Val jij binnen de HF Young-leeftijd? Dan krijg je korting op de HF Young Favourites, een aantal voorstellingen, geselecteerd door de HF Young Circle (zolang de voorraad strekt). Kaarten voor HF Young zijn uitsluitend verkrijgbaar via Holland Festival Ticketservice.
meer informatie

CJP / studenten
Studenten en houders van een CJP-pas bezoeken het Holland Festival voor € 15 of
€ 12. Dit riante aanbod geldt voor bijna alle voorstellingen*. Wel moet je altijd je CJP-pas of studentenkaart meenemen naar de voorstelling en bij de toegangscontrole tonen. Zonder CJP-pas of studentenkaart is je kaart niet geldig, en moet je aan de kassa bijbetalen of een nieuw kaartje kopen.

Last minute aanbiedingen
Op sommige festivaldagen biedt het Holland Festival u toegangskaarten aan tegen een voordelig tarief. U ontvangt 's middags een e-mail, waarmee u diezelfde avond aan de kassa van het desbetreffende theater met korting kaartjes kunt kopen. U kunt zich aanmelden via het scherm rechtsboven deze pagina.


* Uitzonderingen: voor producties van De Nationale Opera, Het Nationale Ballet en ITA Ensemble gelden aparte CJP- en studentenprijzen.