Ga naar de hoofdcontent
CLOSING PARTY 'LIKE A RIVER' - 4 AUGUSTUS - HF YOUNG x MELKWEG EXPO

CLOSING PARTY 'LIKE A RIVER' - 4 AUGUSTUS - HF YOUNG x MELKWEG EXPO

'Coming-of-age en je identiteit vinden in LHBTQIA+-fobische samenlevingen'

Op vrijdag 4 augustus van 18:00 tot 21:00 uur slaat HF Young de handen ineen met de Melkweg Expo om het sluiten van de tentoonstelling 'Like a River' te vieren tijdens de laatste dagen van Pride Amsterdam tijdens een bijzonder multidisciplinair evenement in Melkweg Expo.

'Like a River' is een fotografische verkenning en portret van trans- en queergemeenschappen in het Amazonegebied door queerkunstenaar en antropoloog Daniel Jack Lyons (@danieljacklyons). Deze avond duiken we in het thema: 'volwassen worden en je identiteit vinden in LHBTQIA+-fobische samenlevingen'.

Verschillende leden van de gemeenschap, die vanuit verschillende hoeken van de wereld naar Europa zijn gekomen om hun identiteit, hun veiligheid en/of hun gekozen families hier te vinden, gaan in gesprek over hun geleefde en gedeelde ervaringen. Daarna volgt een Q&A met het publiek. Verwacht naast dit verdiepende en verhelderende panelgesprek mindblowing kunst- en muziekoptredens, hapjes & drankjes en een mooie en ontroerende tentoonstelling. Een niet-te-missen avond!

En het mooiste is: dit evenement is helemaal gratis. Je hoeft je alleen maar even aan te melden via deze link. Houd het volledige programma en de aankondigingen van de sprekers en artiesten in de gaten via de instagramkanalen van @hf.young en @melkwegexpo!

Bekijk hier een HF Young helden interview met Daniel Jack Lyons: