Ga naar de hoofdcontent

ALFA

Wunderbaum

In ALFA komt een groep Europese Alfa Romeo-liefhebbers samen om in clubverband hun passie voor het Italiaanse automerk te delen. Ze praten over het clubblad, de invulling van de evenementenkalender en de jaarlijkse buitenlandrit. 


Er wordt gezongen, gegeten en een Alfa-quiz gedaan. Boven het gezellige weekend hangen echter de donkere wolken van de energietransitie. Tijdens het weekend zal namelijk ook het eerste elektrische model van Alfa getest worden: de Alfa Romeo Milano. Hoe maakt een autoclub zich klaar voor de toekomst, zonder de eigen fossiele geschiedenis te verloochenen? Een meertalige tragikomedie over de onzekerheden van een passie in tijden van verandering.

data

do 20 juni 20:30

vr 21 juni 20:30

za 22 juni 20:30

prijzen

  • standaard vanaf € 23
  • CJP/student/scholier € 13

taal & duur

  • Duits, Engels, Italiaans, Nederlands boventiteling: Engels, Nederlands

  • Duur voorstelling nog niet bekend

  • <p>Wunderbaum</p>

    © Felix Adler

Credits

concept Wunderbaum regie Wunderbaum cast Tobias Artner, Walter Bart, Simone Cammarata, Giovanni Franzoni, Matijs Jansen, Laura Laufenberg, Maartje Remmers, Marleen Scholten muziek Annelinde Bruijs composities Annelinde Bruijs zang Jamie Petutschnig dramaturgie Thorben Meißner Research Dafne Niglio co-productie Acteursgroep Wunderbaum, Landestheater Niederösterreich, TangenteSt.Pölten Festival für Gegenwartskultur