Ga naar de hoofdcontent

An Unapologetic Night Out

Factory International, Bar Bario

Gratis ticket

Een feestelijke avond in het Muziekgebouw i.s.m. Bar Bario* én de cast van The Faggots and Their Friends Between Revolutions. Geniet van extraordinaire cocktails die enkel op deze avond te verkrijgen zijn bij de iconische pop-up CocktailBar Bario en laat je verrassen door performances van o.a. Kit Green, Queer Choir Amsterdam, Amsterdamse Drag Emperors, Kings en Queens. Op zoek naar een nieuwe liefde of connectie? Ontmoet elkaar voor en na de voorstelling tijdens Queer Speed Dating. Fantastische dj's uit het netwerk van Bar Bario maken de avond compleet en zorgen voor up-beat tunes tot laat.

 

Binnenkort maken we het volledige programma bekend. Houd de website en socials in de gaten voor meer informatie.

Deze avond is gratis toegankelijk, maar de capaciteit is beperkt. Daarom vragen we je om via de ticketknop online je ticket te bestellen. Bezoekers met een ticket voor The Faggots and Their Friends Between Revolutions hoeven geen ticket te bestellen en kunnen met hun voorstellingsticket naar deze avond.


*Bar Bario is een ‘safer space’, creatieve hub en bar in Amsterdam West. Geopend in 2021, richten ze zich op exposities, evenementen en het creëren van ruimte voor de Queer- en Transgemeenschap, evenals de gemeenschap van Kleur.

data

vr 14 juni 19:00

taal & duur

  • 7 uur

Credits

in samenwerking met Bar Bario, Factory International performance Kit Green, Kings & Queens