Ga naar de hoofdcontent
Frascati

Frascati

Adres: Nes 63, 1012 KD Amsterdam

Rolstoelplaatsen
Bezoek je Frascati met gebruik van een rolstoel, of heb je specifieke wensen om onze voorstellingen zo goed mogelijk (audiovisueel) te beleven? Neem van tevoren contact op met onze kassa. Dit kan telefonisch via 020 - 626 68 66 of door te mailen naar [email protected]. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om plaatsen te reserveren die aan specifieke wensen voldoen. Meld je na je telefoontje en bij binnenkomst altijd nog even bij de kassa, zodat zij je verder kunnen informeren naar of begeleiden bij je verzoek.

Gehoorondersteuning
Er is geen ringleiding aanwezig

Toiletvoorzieningen
Er is een mindervalide toilet aanwezig bij de toiletten van het Frascati Café.

Bereikbaarheid & parkeren
Toegang tot het theater is gelijkvloers en rolstoeltoegankelijk. Om het Frascati Café binnen te komen kunnen de medewerkers een ramp voor u neerleggen. De beschikbare parkeerruimte in de buurt van Frascati is schaars, zeker 's avonds. Het parkeertarief op straat in Amsterdam Centrum is € 7,50 per uur (ma t/m zo, 09:00 - 24:00). Er zijn diverse parkeergarages in de buurt van de Nes., o.a. op het Rokin.

Hulphonden
Hulphonden zijn toegestaan

Assistentie nodig bij je bezoek?
Ook wie tijdens het bezoek aan Frascati assistentie wenst, kan hiervoor vooraf contact met opnemen of hier bij binnenkomst naar informeren bij de kassa.

Vragen over je bezoek?
Zie ook de website van Frascati