Hotels

Hotels

Tijdens het Holland Festival kunt u overnachten in tal van Amsterdamse hotels. Dit zijn onze partner-hotels.

Hotel Casa AmsterdamHotel Casa is een perfect hotel tijdens je verblijf in Amsterdam. Dankzij de unieke locatie, nabij het Amstel station in het oostelijke deel van Amsterdam, ligt de hele stad aan je voeten. Hotel Casa is het eerste en tot nu toe enige 3-sterren superior hotel in Amsterdam, met sfeervol food sharing concept Restaurant EAST en gezellig dakterras GAPP op de 8e verdieping, met op het menu 30 verschillende speciaalbieren en een spectaculair uitzicht over Amsterdam. 

Maak bij je reservering gebruik van de promotiecode 'HF2022', en krijg 10% korting aan de bar! 


Art hotel AmsterdamArt hotel Amsterdam is gelegen in stadsdeel Westerpark. Dit kunstzinnige hotel hangt vol met (moderne) kunst, o.a. van Herman Brood. Art Hotel Amsterdam biedt zowel 3-sterren als 4-sterren design kamers en ligt op loopafstand van het Amsterdamse Centrum. Ideaal voor een avond uit! Ook een paar van de leukste Amsterdamse wijken zoals de Jordaan en Oud-West liggen in de Buurt. Het hotel is ook uitstekend bereikbaar met het OV. In The Art Brasserie kun je terecht voor een gezellig diner en een cocktail.

Met de code 'HOLLAND' krijg je 10% korting op je overnachting. 


Pension Homeland
Pension Homeland is een bijzonder hotel op een unieke locatie. Het Marineterrein is een ommuurde, groene oase midden in het levendige, energieke Amsterdam. Het vrijstaande gebouw heeft aan alle kanten prachtig uitzicht. Door de enorme hoeveelheid ramen kijk je uit op het stadspark, het mysterieuze terrein, het water van het Oosterdok en de ontelbare torens van Amsterdam.

Binnen tref je een interieur dat je mee terug neemt naar de tijd waarin het pand werd gebouwd - een tot in de puntjes doorgevoerde vintage jaren '60 inrichting die je nergens anders tegenkomt. Onze service is wel helemaal van deze tijd: ons supersnelle wifi is natuurlijk gratis en onze balie is 24 uur per dag bemand. Mocht je onze prachtige stad willen verkennen op de zadel van een fiets, dan kan je die bij de receptie huren.

Met de code 'HarbourC4t' krijg je 15% korting op je overnachting.