ITA

ITA

Adres: Leidseplein 26, 1017 PT Amsterdam
Contact: (0)20 624 23 11 of bespreekbureau@ita.nl

Rolstoel- en scootmobielgebruikers
ITA is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn aangepaste liften en aangepaste toiletten. In de zalen is er plaatsruimte vrijgehouden voor rolstoelgebruikers en hun begeleiders. Gelieve deze voorbehouden plaatsen steeds telefonisch te boeken bij het bespreekbureau van ITA +31 (0)20 624 23 11 zodat wij kunnen garanderen dat deze voor jou ter beschikking zijn.

Scootmobielen worden om veiligheidsredenen niet toegelaten. Voor het vervoer naar de zalen kun je gebruik maken van een leenrolstoel.

Voor mensen die slecht ter been zijn, is het goed om te weten dat er van lift tot Rabozaal nog een redelijk afstand te voet dient te worden afgelegd.

Boventiteling
De boventitels zijn, waar je ook in de zaal plaatsneemt, overal leesbaar.

Slechthorenden
In beide zalen is speciale gehoorversterking aanwezig. Je kunt bij de garderobe terecht voor een toestel (als je een gehoorapparaat draagt) of een oortje (als je geen gehoorapparaat hebt). Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Slechtzienden
Getrainde blindengeleidehonden en (SOHO)hulphonden zijn welkom, mits je hun komst vooraf meldt bij het bespreekbureau van ITA +31 (0)20 624 23 11.

Zie ook de website van ITA