ITA

ITA

Adres: Leidseplein 26, 1017 PT Amsterdam

Slechtzienden
Getrainde blindengeleidehonden en (SOHO)hulphonden zijn welkom, mits je hun komst vooraf meldt bij het bespreekbureau van ITA +31 (0)20 624 23 11.

Let op! Op 17 juni is de voorstelling Vake Poes; of hoe god verdween ook door blinden en slechtzienden te bezoeken.
Met audiodescriptie en ‘meet & feel’ inleiding door een blindentolk van Komt het Zien! Kaarten zijn te bestellen via [email protected] of telefonisch via 085-773 77 93 (op ma, wo, vr van 15:00 - 19:00 uur)

Rolstoel- en scootmobielgebruikers

ITA is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn aangepaste liften en aangepaste toiletten. In de zalen is er plaatsruimte vrijgehouden voor rolstoelgebruikers en hun begeleiders. Gelieve deze voorbehouden plaatsen steeds telefonisch te boeken bij het bespreekbureau van ITA +31 (0)20 624 23 11 zodat wij kunnen garanderen dat deze voor jou ter beschikking zijn.

Scootmobielen worden om veiligheidsredenen niet toegelaten. Voor het vervoer naar de zalen kun je gebruik maken van een leenrolstoel.

Voor mensen die slecht ter been zijn, is het goed om te weten dat er van lift tot Rabozaal nog een redelijk afstand te voet dient te worden afgelegd.

Boventiteling
De boventitels zijn, waar je ook in de zaal plaatsneemt, overal leesbaar.

Slechthorenden
In beide zalen is speciale gehoorversterking aanwezig. Je kunt bij de garderobe terecht voor een toestel (als je een gehoorapparaat draagt) of een oortje (als je geen gehoorapparaat hebt). Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Kijk hier voor actuele informatie over toegankelijkheid in ITA.