Governor

Governor

De Governors leveren met hun expertise, inhoudelijke betrokkenheid en netwerk een grote bijdrage aan het succes van het Holland Festival. Zij vormen een enthousiaste groep die met hun grote financiële bijdrage het verschil maken.

betrokkenheid

Governors betrekken we nauw bij de voorbereiding van het festival. Zo maken zij kennis met de associate artists. Governors krijgen exclusieve voorproefjes van het aankomende festival. En ieder jaar maken we een bijzondere buitenlandse reis. We vertellen je graag persoonlijk over het Governorschap en het uitgebreide programma dat daarbij hoort. 

contact
Mathilde Smit
telefoon 020 - 788 21 18
e-mail mathilde.smit@hollandfestival.nl

Schenken aan een culturele instelling of goed doel
Het Holland Festival heeft de status van culturele ANBI. Bij een schenking aan een organisatie met een ANBI-status is het mogelijk om de gift af te trekken van je belastbaar inkomen. Hoeveel je mag aftrekken, hangt af van de soort gift en de grote van de gift. Goed om te weten: schenkingen aan verschillende organisaties met ANBI-status mogen bij elkaar opgeteld worden. Zie onze rekenmodule om uit te rekenen wat het fiscale voordeel is in jouw specifieke situatie. 

Lees meer bij: Fiscale voordelen & Geefwet

Governors
Ronald Bax en Frank Lunenburg
G.J. van den Bergh en C. van den Bergh-Raat
Rob Defares
Arent Fock
J. Kat en B. Johnson
Françoise van Rappard-Wanninkhof
M. Sanders
Tom de Swaan
Elise Wessels-van Houdt

Governors die anoniem wensen te blijven.