Ga naar de hoofdcontent
festivalcentrum De Balie

festivalcentrum De Balie

Dit jaar is het festivalcentrum in De Balie dé uitvalsbasis van het Holland Festival. Hier vind je alles wat je nodig hebt: de festivalkassa (t/m 25 juni van 15 tot 19 uur), service- en Vriendenbalie en unieke HF-merchandise: van T-shirts tot koffiemokken en tassen. In het café-restaurant kan je de hele dag lunchen, borrelen en avondeten (van 9 tot 23 uur). Meer een ochtendmens? Kom dan genieten van een ontbijt tijdens de Detox Mornings en laat je meevoeren door het ochtendritueel van een kunstenaar.

Daarnaast kan je onze festivalartiesten ook ontmoeten tijdens een Meet The Artist en verdiepende Artist-to-Artist talks. Of, als je goed oplet, spot je misschien wel gewoon een maker naast je aan de bar. Maar het festivalcentrum is natuurlijk ook de ideale plek om met mede-bezoekers na te praten over de voorstellingen. Bovendien zijn er voor de DIY-festivalbezoekers intieme workshops van collectief skinship, om in contact te komen met je eigen lichaam én dat van een ander. En wist je dat je ook mee kunt doen aan een bookclub en live radio-uitzendingen kunt bijwonen van Echobox Radio? Kortom: genoeg te beleven in het kloppend hart van het Holland Festival!

Agenda

13 juni
Meet the Artist: Lukas Avendaño

17 juni
The Art of Violence

19 juni
Artist to Artist: adrienne maree brown

23 juni
Detox Mornings: Bahghi

Echobox x Holland Festival

Echobox x Holland Festival

24 juni
Detox Mornings: Simomo Bouj

25 juni
Meet the Artist: Romeo Castellucci

De Balie beschikt over goede voorzieningen voor mensen met een beperkte mobiliteit. De hoofdingang van het gebouw heeft een lift voor rolstoelen. Ook zijn alle zalen toegankelijk via trapliften en is er een invalidentoilet aanwezig.

De Balie
Kleine-Gartmanplantsoen 10
1017 RR Amsterdam