Festival 2023

Festival 2023

Trots presenteren we de eerste voorstellingen waarvoor je nu tickets kunt bestellen. Drie voorstellingen die een prominente plaats innemen in het Holland Festival 2023, dat in juni plaatsvindt. Een verontrustende theatervoorstelling, een uitbundige dansvoorstelling en een multidisciplinair concert van een levende legende. Zeer geschikt voor een openminded, kritisch en enthousiast publiek dat zich wil verzekeren van goede plaatsen.

Welkom bij Holland Festival 2023

Welkom bij Holland Festival 2023

Het festivalteam is vol enthousiasme bezig met de programmering voor het Holland Festival 2023. De veelbelovende associate artist voor het komende festival is alvast bekend, ...

Lees verder

nieuw kaartverkoop-systeem

nieuw kaartverkoop-systeem

maak een nieuw wachtwoord aan

Het Holland Festival heeft sinds kort een eigen kaartverkoopsysteem. Een groot deel van de bestaande accounts is overgezet naar dit nieuwe systeem. Het is wel nodig een nieuw wachtwoord in te stellen. Via 'login' op de festivalwebsite kun je dit in een paar eenvoudige stappen doen. 

naar 'login'

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

geef aan Euphoria

geef aan Euphoria

In 2023 willen wij Euphoria presenteren, een bijzonder en ambitieus project waarvoor we je financiële hulp vragen. Euphoria is de spectaculaire nieuwe muziek/filminstallatie van de Duitse filmmaker en videokunstenaar Julian Rosefeldt, van wie publieksfavoriet Manifesto (met Cate Blanchett in de hoofdrol) in 2017 getoond werd. Het thema van Euphoria is het ongelimiteerde ‘euforische’ consumeren van onze tijd.

doneer & meer info
associate artist 2023: anohni

associate artist 2023: anohni

De associate artist voor het Holland Festival in 2023 is zangeres, componist en beeldend kunstenaar ANOHNI. In het festival zal nieuw en bestaand werk van haar te zien zijn. ANOHNI en het festival werken onder meer aan een nieuw, grootschalig project met multimedia en beweging in de Gashouder in Amsterdam. 

meer over ANOHNI