Festival 2023

Festival 2023

Het Holland Festival bestaat dit jaar 76 jaar. Het festival vindt plaats van 1 juni tot en met 1 juli op verschillende locaties in Amsterdam. Voor deze editie hebben we een veelzijdig programma samengesteld met theater, muziek, dans, opera, muziektheater en multidisciplinaire voorstellingen van over de hele wereld.

Welkom bij het Holland Festival

Welkom bij het Holland Festival

Het Holland Festival, het in 1947 opgerichte toonaangevende internationale podiumkunstenfestival, vindt dit jaar plaats van 1 juni tot en met 1 juli 2023 in Amsterdam. Kunstenaars van over de hele wereld tonen artistieke vernieuwing en experiment in grensverleggende voorstellingen die nergens anders in Nederland te zien zijn: van theater, dans, muziek en muziektheater tot multidisciplinaire vormen en cross-overs met beeldende kunst, fotografie en film.

lees verder

Bekijk de trailer

programma 2023

associate artist 2023: anohni

associate artist 2023: anohni

De associate artist voor het Holland Festival in 2023 is zangeres, componist en beeldend kunstenaar ANOHNI. In het festival zal nieuw en bestaand werk van haar te zien zijn. 

meer over ANOHNI
festivalcentrum De Balie

festivalcentrum De Balie

Dit jaar is het festivalcentrum in De Balie dé uitvalsbasis van het Holland Festival. Hier vind je alles wat je nodig hebt: de festivalkassa, service- en Vriendenbalie en unieke HF-merchandise. In het café-restaurant kan je de hele dag lunchen, borrelen en avondeten. 

lees verder
voordelige serietickets

voordelige serietickets

Moeite met kiezen? Wij hebben vijf series voorstellingen samengesteld voor verschillende doelgroepen, van nieuwkomers tot doorgewinterde festivalbezoekers, die met 10% korting (ongeacht welke rang wordt geselecteerd) te bestellen zijn.

meer informatie

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor de nieuwsbrief